Iveco Daily Chassis-cabine

NEW DAILY CAB
WORDT EFFICIËNTER

De nieuwe IVECO Daily Chassis-cabine, met nieuwe adaptieve en intelligente oplossingen, is uw ware metgezel in zakelijk succes: de nieuwe AIR-PRO-familie slaat een nieuwe weg in met een primeur in de sector. De innovatieve pneumatische vering met slimme elektronische bediening - gemakkelijk te bedienen met een joystick in de cabine - is er om uw rijcomfort te verbeteren, u en uw lading te beschermen en zich aan te passen aan uw werk.

Bovendien biedt de nieuwe IVECO Daily Chassis-cabine, de eerste lichte bedrijfswagen met zitkussen, rugleuning en hoofdsteun in traagschuim, u de mogelijkheid tot vocale interactie met uw voertuig en blijft de connectiviteit vooruitgaan, met een voortdurend groeiend aanbod van sterk gepersonaliseerde diensten die precies zijn afgestemd op uw gebruik van het voertuig en uw behoeften.

Absoluut geschikt voor de meeste klussen - met de nieuwe IVECO Daily krijgt u de meest veeleisende klussen snel en efficiënt geklaard, bespaart u tijd, verhoogt u uw rendabiliteit en spaart u het milieu.

LEVENSLANG DE BESTE PRESTATIES
U weet dat u erop kunt vertrouwen dat de Daily zijn beste prestaties in zijn klasse levert, dag in dag uit, jaar na jaar, met zijn geavanceerde transmissie en hoogrendementsmotor, brandstofefficiëntie en lage TCO.

UITERST COMFORTABELE STOELEN

NIEUWE STOELEN

De eerste lichte bestelwagen met stoelzitting, rugleuning en hoofdsteun van traagschuim:

  • 30% reductie in drukpieken resulteert in meer comfort en minder risico op rugpijn
  • 15 mm meer omsluitend schuim op zijkussens verbetert de veiligheid en rijbeleving
  • 20 mm langere en 15 mm dikkere voorste zitting voor betere ondersteuning van de benen
  • Volledig herontwerp van de stoelafdekking en hendels, geoptimaliseerd voor vaak in- en uitstappen tijdens bezorgmissies.


NIEUWE HANDGESCHAKELDE VERSNELLINGSBAK

De nieuwe handgeschakelde versnellingsbak biedt een uitstekende rijervaring met de beste schakelmogelijkheden en precisie in zijn klasse: 50% minder speling in vergelijking met vorige modellen, geen olieverversing gedurende 350.000 km, 18% langere levensduur van de koppeling in combinatie met de 2,3-liter motor.


✔︎STATE-OF-THE-ART SCHAKELCOMFORT
✔︎DE BESTE IN ZIJN CATEGORIE VOOR PRECISIE
✔︎VERBETERDE EFFICIËNTIE
✔︎NIEUWE VOLSYNTHETISCHE OLIE
✔︎UITSTEKENDE KOPPEL-GEWICHTSVERHOUDING (8,8 Nm/kg)
✔︎KOPPELVERHOGING (+15%)

HI-MATIC

ABSOLUUT RIJPLEZIER

  • automatische versnellingsbak met 8 versnellingen, ontworpen voor absoluut rijplezier, met de ergonomische multifunctionele versnellingshendel
  • uitgebreid motorenaanbod, met twee cilinderinhouden van 2,3 liter en 3,0 liter en vermogens van 136 tot 207 pk, voor een oplossing voor elke missie
  • duurzaam rijplezier aangedreven door gecomprimeerd aardgas, met de Daily CNG-reeks, die alle voordelen van de Daily HI-MATIC op het vlak van prestaties, efficiëntie en comfort biedt, samen met de duurzaamheid en lage TCO van IVECO's aardgastechnologie
  • keuze uit ECO -en Power-modi en Start & Stop-functie, standaard op de 2,3-liter motor
  • de zelfadaptieve schakelstrategie van de transmissie zorgt ervoor dat de juiste versnelling vlot wordt ingeschakeld in minder dan 200 milliseconden


GEOPTIMALISEERDE MOTOREN

Ontworpen om te presteren

TOT 6% BRANDSTOFBESPARING
De nieuwe motoren van de IVECO Daily onderscheiden zich door hun brandstofbesparing: de 2,3-liter motor realiseert besparingen tot 6% (WLTP-cyclus) dankzij een drukverhoging van 25% (2000 bar) in het common-railsysteem om de verbrandingsefficiëntie te verbeteren, en nieuwe stalen zuigers met een verbeterde thermo-mechanische weerstand.

GEOPTIMALISEERD MOTORENGAMMA
Tot 6% brandstofbesparing op de 2,3-liter motor (WLTP-cyclus), tot 15% koppelverhoging voor zwaardere toepassingen en conformiteitsfactor 1 - verder dan de Euro 6-reglementeringseisen.

GEEF UW AMBITIE DE NODIGE KRACHT
Met het uitgebreide motorenaanbod van de nieuwe IVECO Daily kiest u de prestaties die bij uw missie passen: u weet dat u het vermogen, de tractie, het laadvermogen en de snelle respons hebt om de klus efficiënt te klaren - en u geniet van lage TCO (Total Cost of Ownership).
Het volledig herontworpen nabehandelingssysteem met dubbele SCR-technologie behoudt de uitgebreide carrosserie-aanpassingsmogelijkheden van de vorige modellen. Het systeem voldoet aan Euro VI-E en Euro 6-D definitief met een conformiteitsfactor van 1 - dat betekent conformiteit voor het leven in reële omstandigheden - vooruitlopend op toekomstige regelgeving.

2,3-liter F1A-motor Euro 6D Light Duty

TYPE AANDUIDING120140160
VERMOGEN (pk)116 (86 kW)136 (101 kW)156 (116 kW)
KOPPEL (Nm)320350380*
TURBOe-VGT
TRANSMISSIEHI-MATIC / HANDGESCHAKELD

* 350 Nm met handgeschakelde transmissie
e-VGT: Electronisch geregelde turbocompressor met variable geometrie

2,3-liter F1A-motor Heavy Duty

TYPE AANDUIDING140160
VERMOGEN (pk)136  (101 kW)156
KOPPEL (Nm)350380
TURBOe-VGT
TRANSMISSIEHI-MATIC / HANDGESCHAKELD

*e-VGT: Electronisch geregelde turbocompressor met variable geometrie

3,0-liter F1C-motor Heavy Duty

TYPE AANDUIDING160180210
VERMOGEN (pk)160* (119 kW)180 (134 kW)210 (156 kW)
KOPPEL (Nm)380430470
TURBO VGTVGTe-VGT
TRANSMISSIEHANDGESCHAKELDHI-MATIC /
HANDGESCHAKELD
HI-MATIC

* Alleen voor Chassis Cabine versie
VGT: Turbocompressor met variabele geometrie
e-VGT: Electronisch geregelde turbocompressor met variable geometrie

3,0-liter F1C-motor Heavy Duty CNG*

TYPE AANDUIDINGNP
VERMOGEN (pk)136 NP
(101 kW)
KOPPEL (Nm)350
TURBO WG
TRANSMISSIEHI-MATIC /
HANDGESCHAKELD

* Compressed Natural Gas; WG: WasteGate.

GEAVANCEERDE RIJHULPSYSTEMEN

Concentreer je op je werk in alle veiligheid

EEN VEILIGE, STRESSVRIJE RIJ-ERVARING

De Advanced Driver Assistance Systems van de nieuwe IVECO Daily helpen u in lastige situaties en nemen de stress weg bij het rijden in druk verkeer. U geniet van de voordelen van veel minder dagelijkse vermoeidheid en meer veiligheid.

CONNECTIVITEIT EN DIENSTEN

Welkom in de wereld van connected services Van Iveco

CONNECTED SERVICES

De connectiviteit van uw Daily opent de wereld van IVECO ON geïntegreerde diensten en transportoplossingen die ontworpen zijn om uw leven gemakkelijker en uw bedrijf winstgevender te maken:

MAXIMISEER DE RIJTIJD VAN UW DAILY
Uw Daily is aangesloten op de IVECO Control Room, die voortdurend zijn prestaties controleert en via telediagnose op afstand preventieve acties kan ondernemen om uw voertuig op de weg te houden.

OPTIMALISEER DE EFFICIËNTIE VAN UW VOERTUIG
Monitor uw Daily in realtime vanaf uw bureau of onderweg met MYDAILY en plan het onderhoud om de efficiëntie te maximaliseren; gebruik de slimme rapporten om goed voor uw voertuig te zorgen en brandstof te besparen.

EASY DAILY APP
De nieuwe IVECO ON Easy Daily app is ontworpen om uw leven als IVECO Daily bestuurder gemakkelijker te maken. U kunt er uw Rijstijl Evaluatietool mee bekijken, de IVECO Assistance Non-Stop activeren en op afstand toegang krijgen tot de diagnose-informatie van uw voertuig. Eenvoudig.

BEHEER UW WAGENPARK MOEITELOOS
U kunt gebruik maken van de uitgebreide Fleet Management Solution van de Daily of uw eigen systeem gebruiken, dat naadloos zal samenwerken met de Web API-interface van het voertuig.

TECHNOLOGIE TOT UW DIENST

INTUÏTIEVE INTERACTIE
Kleurendisplaycluster met hoge resolutie, duidelijke en gebruiksvriendelijke interface, intuïtieve navigatie door de belangrijkste instellingen, eenvoudige toegang tot informatie. BANDENSPANNINGSCONTROLE IN REALTIME
Weergave van bandenspanningsgegevens op het combi-scherm, optimale bandenspanning, veilig rijden en brandstof besparen. Beschikbaar op de modellen met enkel- en dubbellucht. MYIVECO INFOTAINMENTSYSTEEM
Overzichtelijk display met 7" scherm, DAB-radio, rijstijlevaluatie, spiegeling van mobiele apparatuur en weergave van achteruitrijcamera.

MYIVECO INFOTAINMENT MET TOMTOM®
Vrachtwagennavigatie, Live verkeer, snelheidslimietwaarschuwingen, flitspalen en spraakopdrachten.

DAILY CNG

Duurzaamheidskampioen

DAILY CNG

De nieuwe IVECO Daily CNG (Compressed Natural Gas) is de perfecte oplossing voor uw groene zakenvervoer - wat uw missie ook is: bevrijd uw bedrijf van de beperkingen van de milieuvoorschriften om onbeperkt leveringen te doen in stadscentra en drukbezochte gebieden. Verklein uw CO2-voetafdruk met bijna-nul CO2-emissies door uw Daily CNG op biomethaan te tanken. Geef uw bedrijf meer vermogen met de krachtige en responsieve prestaties van de 136 pk en 350 Nm koppel van de 3,0-liter CNG-motor.

DAILY HI-MATIC CNG
DUURZAAM, ABSOLUUT RIJPLEZIER

Ontdek het comfort en de duurzaamheid met de eerste auto op aardgas in zijn klasse met een 8-traps automatische versnellingsbak: verlaag uw brandstofverbruik door de combinatie van de HI-MATIC-transmissie en de CNG-motor.

CREW CAB 

JOUW TEAM , JOUW BAAN !

De nieuwe IVECO Daily CrewCab is de ideale oplossing om mensen en goederen veilig, comfortabel en efficiënt te vervoeren: kies voor een drie- of vierzitsbank, uitgerust met driepuntsveiligheidsgordels en functionele hoofdsteunen, krijg een scheidingswand om de bestuurder en passagiers te beschermen, profiteer van extra opbergruimte in de hemelbekleding aan de voorkant van de cabine en van meerdere gemakkelijk toegankelijke opbergvakken in de bank en in de zijwand - De Daily CrewCab is verkrijgbaar in 3,5 ton GVW-versie, met enkele of dubbele wielen, en met een keuze uit rechtsdraaiende of dubbele schuifdeuren.

DAILY 4X4

LEVERING OP ALLE TERREINEN

U kunt erop vertrouwen dat de nieuwe IVECO Daily 4x4 u comfortabel en veilig naar uw bestemming brengt, hoe moeilijk dat ook is - geen levering is te moeilijk, met de on- en offroad-versies met GVW tot 7,0 en ruime laadvolumes van 9 tot 18 m3, en met het speciaal voor de Daily 4x4 ontwikkelde ABS en ESP is de veiligheid verzekerd.


Iveco Daily Chassis-cabine

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x