Iveco Daily Trekker

Daily Trekker


De Daily trekker combineert een hogere transportcapaciteit die u maximale productiviteit zal bieden: solide, maar toch wendbaar, krachtig en zuinig, en voldoet aan alle transportvereisten.

De Daily Daily trekker is een kampioen op het gebied van betrouwbaarheid en robuustheid. Het is een voertuig dat wendbaarheid biedt in de stad en tegelijkertijd hoge snelheden garandeert. Al deze factoren dragen bij tot een buitengewone productiviteit. Bovendien is de Daily Tractor uitgerust met alles wat nodig is om alle wegen en missies op een milieuvriendelijke en kosteneffectieve manier te kunnen uitvoeren.

DE DAILY BE-TREKKER

DE VOORDELEN

De nieuwe Daily Trekker biedt de prestaties en het comfort van een auto, maar het nuttige laadvermogen van een vrachtwagen. Een BE-Trekker heeft alleen een cabine en een koppelschotel om een aanhangwagen (BE-trailer) aan te koppelen. De BE-combinaties onderscheiden zich zo van gewone bestelwagens met een trekhaak, zoals de Daily Bestelwagen, waar een aanhangwagen van maximaal 3.500kg aan gekoppeld kan worden.


MOTORISATIES


De 2.3 en 3.0 liter-motoren zijn bijzonder soepel, waarbij het maximale koppel al bij lage toerentallen beschikbaar wordt en daarna over een breed toerenbereik constant blijft. Het voertuig biedt daardoor voor alle type opdrachten optimale prestaties. De grote betrouwbaarheid en de vlotte toegankelijkheid tot onderdelen die regelmatig moeten worden geïnspecteerd zorgen voor kortere stilstandtijden en lagere bedrijfskosten.

De Daily Trekker is o.a. beschikbaar met de krachtigste viercilinder dieselmotor op de markt: de 210 pk sterke 3.0 liter-motor met een maximaal koppel van 470 Nm.

Daarnaast is hij ook verkrijgbaar met een duurzame 136 pk 3.0 liter Natural Power-motor, die emissieniveaus haalt die veel lager liggen dan de waarden die door de standaarden worden opgelegd.

2,3-liter F1A-motor Euro 6D Light Duty

TYPE AANDUIDING120140160
VERMOGEN (pk)116 (86 kW)136 (101 kW)156 (116 kW)
KOPPEL (Nm)320350380*
TURBOe-VGT
TRANSMISSIEHI-MATIC / HANDGESCHAKELD

*e-VGT: Electronisch geregelde turbocompressor met variable geometrie

2,3-liter F1A-motor Heavy Duty

TYPE AANDUIDING140160
VERMOGEN (pk)136  (101 kW)156
KOPPEL (Nm)350380
TURBOe-VGT
TRANSMISSIEHI-MATIC / HANDGESCHAKELD

*e-VGT: Electronisch geregelde turbocompressor met variable geometrie

3,0-liter F1C-motor Heavy Duty

TYPE AANDUIDING160180210
VERMOGEN (pk)160* (119 kW)180 (134 kW)210 (156 kW)
KOPPEL (Nm)380430470
TURBO VGTVGTe-VGT
TRANSMISSIEHANDGESCHAKELDHI-MATIC /
HANDGESCHAKELD
HI-MATIC

* Alleen voor Chassis Cabine versie
*VGT: Turbocompressor met variabele geometrie
*e-VGT: Electronisch geregelde turbocompressor met variable geometrie

3,0-liter F1C-motor Heavy Duty CNG*

TYPE AANDUIDINGNP
VERMOGEN (pk)136 NP
(101 kW)
KOPPEL (Nm)350
TURBO WG
TRANSMISSIEHI-MATIC /
HANDGESCHAKELD

* Compressed Natural Gas; WG: WasteGate.

BE Vergunning

De Daily Trekker, gecombineerd met een verscheidenheid aan aanhangwagens, geeft optimale mogelijkheden in het gebruik van de BE-vergunning (voor meer informatie over de grote diversiteit van de uitvoering van de trekker kunt u contact opnemen met ons). Met name kunnen hoge ladingen en lange lengtes worden getransporteerd. De aandrijflijn is geoptimaliseerd op het gebied van motoren, versnellingsbakken en assen.

Op maat gemaakt

De Daily Trekker wordt op maat gemaakt. Hierdoor kunnen de trekker en aanhanger worden aangepast aan verschillende eisen. Om het laadvermogen te maximaliseren, is de Daily tractor ideaal voor het vervoer van dieren, machines, auto's en groot-volumetransport. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons.


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x