T-way

IVECO T-WAY
DRIVE THE NEW WAY

De IVECO T-WAY is het voertuig dat u zoekt voor de zwaarste opdrachten in de meest extreme omstandigheden. Met zijn perfecte combinatie van robuustheid, betrouwbaarheid en comfort is hij ontworpen om aan uw eisen te voldoen en al uw verwachtingen op het gebied van productiviteit, laadvermogen en veiligheid te overtreffen. Met de legendarische robuustheid van zijn chassis en componenten is hij gebouwd voor extreme off-road missies met een marktleidend GVW van 40 ton.
Met de HI-TRACTION, geavanceerde engineering en technologische oplossingen, kan men erop vertrouwen dat hij consistent hoge prestaties levert in de meest zware off-road toepassingen en uitdagende omgevingen.

De IVECO T-WAY tilt de ervaring van de bestuurder aan boord naar een nieuw niveau met de nieuwe cabine die rond hun noden werd ontworpen. Hij integreert de meest geavanceerde functies van het nieuwe IVECO WAY-gamma om een uiterst comfortabele en veilige omgeving te bieden. De geavanceerde connectiviteit introduceert een reeks diensten die zijn ontwikkeld om het leven van de bestuurder te vergemakkelijken en de bedrijfstijd van het voertuig te maximaliseren.

De betrouwbaarste en productiefste zware truck in een bouwomgeving, de IVECO T-WAY is werkelijk niet te stoppen en is opgewassen tegen de zwaarste uitdaging.

NIEUW FUNCTIONEEL DESIGN

De cabine is volledig opnieuw ontworpen, met de focus op het ondersteunen van de chauffeurs bij hun dagelijkse werkzaamheden doormiddel van een verbeterd zicht, bescherming tegen stof en vuil en nog veel meer. Het nieuwe design vergemakkelijkt eveneens het onderhoud en de reparatiewerkzaamheden, doordat het eenvoudiger is om losse componenten te vervangen. De chassislayout werd volledig herzien, om het werk voor opbouwfabrikanten te vereenvoudigen.

Premium rijcomfort

De chauffeursplaats is geheel herzien om een ergonomische en overzichtelijke rij-omgeving te creëren, met veel ruimte en een voortreffelijk zicht. Elk detail is zorgvuldig doordacht om de chauffeur een ideale werkplek te bieden.

Uitstekende ergonomie

Maak uw keuze uit stof of leder voor de bekleding en geniet van het luxueuze zitcomfort dat de stoelen bieden. Het stuurwiel is verkrijgbaar in een conventionele ronde versie en in een variant met afgevlakte onderzijde, beide met een bekleding van softtouch-materiaal of leder.

MOBILITEIT EN VEILIGHEID OP ELK TERREIN

De IVECO T-WAY kan rekenen op een brede waaier aan kenmerken en functies om elk type opdracht feilloos uit te voeren, met een constant hoge productiviteit op elk terrein en in alle omstandigheden. Hij zal uw opdracht efficiënt uitvoeren en de hoogste veiligheidsniveaus garanderen, zowel op de weg als off-road.


HI-TRONIX VERSNELLINGSBAK MET OFF-ROAD FUNCTIES

Met de geautomatiseerde HI-TRONIX-versnellingsbak met 12 en 16 versnellingen profiteert u van een groot aantal functies, zoals de schommelmodus, off-road-modus, kruipmodus en 4 achteruitversnellingen om zelfs de zwaarste off-roadomstandigheden met gemak aan te kunnen.

VOLLEDIG MODULAIR OPHANGINGSCONCEPT

De IVECO T-WAY biedt ultieme flexibiliteit met een keuze aan lucht- en mechanische vering - zowel parabolisch als semi-elliptisch.

AWD & PWD

De IVECO T-WAY biedt een compleet gamma AWD en PWD om aan de eisen van elke missie te voldoen - zelfs de meest veeleisende.

VERBETERING VAN DE REMPRESTATIES EN DE VEILIGHEID

De nieuwe architectuur van het EBS-systeem, gecombineerd met schijfremmen op alle wielen, heeft zowel de prestaties van het voertuig drastisch verbeterd, alsook de veiligheid van de bestuurder, het voertuig en de andere weggebruikers.

HI-TRACTION - WAT IS DIT

Het HI-TRACTION-systeem wordt automatisch geactiveerd om extra hydraulische tractie op de voorwielen te leveren wanneer dat nodig is, om het slippen van de achteras op gladde ondergrond te ondervangen. Het biedt alle voordelen van vierwielaandrijving op het gebied van grip, wendbaarheid en rijveiligheid.


HI-TRACTION - HOE WERKT HET

1. Het HI-TRACTION-systeem kan handmatig worden geactiveerd met een knop in de cabine, waarbij wordt overgeschakeld van de stand "Inactief" naar de stand "Klaar voor inschakeling".

2. Het systeem draait op de achtergrond, klaar om te activeren wanneer nodig.

3. Indien nodig schakelt het systeem automatisch over naar de "Active"-modus en zorgt voor tractie op de voorwielen als de achteras doorslipt.

4. Het systeem wordt uitgeschakeld wanneer:
- De chauffeur drukt op de knop in de cabine.
- Het voertuig keert terug naar de normale rij- en snelheidsomstandigheden.
- Olietemperatuur in het hydraulische circuit overschrijdt 90°C.

De Boost-modus wordt geactiveerd bij elke staande start (0 tot 3 km/u) om de tractie te verbeteren en de slijtage van de koppeling te verminderen.


TOT 12.500 NM KOPPEL BESCHIKBAAR OP DE VOORAS.

MET DE BOOST MODE HEB JE ALLE TRACTIE DIE JE NODIG HEBT, ZELFS BIJ EEN STAANDE START.

  
VOORAS MAX. KOPPEL      tot 12.500 Nm
  
GEWICHT SYSTEEM:     ca 400 kg
  
INSCHAKELBEREIK:     0-45 km/u
  
AUTOMATISCH SCHAKELEN    AUTOMATISCH
  
AFTAKAS MOTOR    PTO MOTOR


GROTE VEELZIJDIGHEID

Op maat gemaakt om aan uw eisen te voldoen

MIXER

De IVECO T-WAY is gebouwd om enorme ladingen te vervoeren op alle terreinen - hij kan betonmixers met grote capaciteit aan, tot 12 m3 voor een maximaal toegelaten gewicht van 40 ton.

KIPPER

De IVECO T-WAY is gebouwd om enorme ladingen te vervoeren op alle terreinen - hij kan een opbouw met hoge capaciteit aan, tot 12 m3 voor een maximaal toegelaten gewicht van 40 ton.

KRAAN & PLATFORMTRUCK

De IVECO T-WAY kan worden uitgerust met elk type laadkraan, of het nu om een platformtruck of bakwagen gaat. Dankzij de robuuste bouw en het modulaire concept van het voertuig kunnen kranen achter de cabine, in een centrale positie of aan de achterzijde van het voertuig, worden geïnstalleerd zonder afbreuk te doen aan de stabiliteit.

RIOOLWAGEN

De IVECO T-WAY kan eenvoudig worden voorzien van een rioolreinigingsopbouw en biedt alle voorzieningen die u hiervoor nodig hebt. Hoge prestaties zijn essentieel bij deze missie, en de nieuwe koppelingsonafhankelijke sandwich-PTO die ontworpen is om tot 2300 Nm te ontketenen, levert het enorme koppel dat nodig is.

HOUTTRANSPORTER

De IVECO T-WAY combineert het hoge vermogen dat voor houttransport nodig is met een reeks specifieke voorzieningen die het laden en lossen van hout vergemakkelijken. Ook de zwaarste boomstammen brengt hij moeiteloos vanuit het bos rechtstreeks naar de eindbestemming: Onze krachtige motoren, het robuuste chassis, het hoge nuttig laadvermogen en de hydrostatische aandrijving maken hem perfect geschikt voor deze veeleisende missie. Dankzij HI-TRACTION kunt u meer lading vervoeren. Deze oplossing biedt een aanzienlijke gewichtsbesparing ten opzichte van conventionele integrale aandrijving, maar verzekert u evengoed van alle tractie die u nodig hebt op onverharde wegen – ook na het lossen. Het systeem is ook beschikbaar met de nieuwe kruipfunctie. Hierbij wordt de aandrijflijn volledig losgekoppeld, zodat het voertuig zich alleen op hydrostatische kracht voortbeweegt.


TREKKER VOOR KIPPEROPLEGGER

IVECO T-WAY trekkers in 6x4 configuratie combineren de beste brandstofefficiëntie met de ultieme veiligheidstechnologieën van de nieuwe cabine. Dankzij deze eigenschappen kunt u erop vertrouwen dat u ook de meest moeilijke omstandigheden op bouwplaatsen aankunt en tegelijkertijd van de hoogste productiviteit, veiligheid en uitstekende totale integrale kosten kunt genieten.


BETON (POMPEN, MIXER, MIXERPOMPEN)

Met de IVECO T-WAY bent u in staat om aan alle voorwaarden voor het leveren van beton te voldoen die op een bouwplaats worden gevraagd – van een simpele betonmolen tot pompen en mixerpompen. Dankzij de introductie van een complete reeks aan aftakassen in verschillende posities op het voertuig kunnen wij aan de behoeften van elke toepassing met een koppel boven 2000 Nm voldoen.


OPENBARE DIENSTEN

De grote keuze aan configuraties en de extreme veelzijdigheid zorgen ervoor dat het IVECO T-WAY gamma in staat is om aan de behoeften voor de meest uitgebreide toepassingen te voldoen – van het vernieuwen van wegdekken tot sneeuwruimen, van vuilophalen tot wegwerkzaamheden.

TOONAANGEVEND VERMOGEN

Motoren

De IVECO T-WAY biedt een ruime keuze aan Euro VI dieselmotoren voor alle toepassingen. De motoren, met 2 cilinderinhoudsmaten en vermogens gaande van 340 tot 510 pk, leveren toonaangevend vermogen. 

EFFICIËNT KRACHTIGMOTORCURSOR 9CURSOR 13
CILINDERINHOUD (liter)8.712.9
VERMOGEN pk @ rpm340 @1655–200360 @1530–2200410@ 1370-1900450@ 1440-1900510 @1560-1900
KOPPEL pk @ tpm1400 @1100–6551650 @120015302100 @900-13702200 @970-14402300 @900-1560
NABEHANDELINGSSYSTEEMHI-SCRHI-SCR
EMISSIENORMEuro VIEuro VI

T-way

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x