X-way

IVECO X-WAY 

DRIVE THE NEW WAY

De IVECO X-WAY biedt de ultieme flexibiliteit om het voertuig af te stemmen op uw specifieke vereisten. Met zijn missiegerichte aanpak, HI-TRACTION-systeem en off-road eigenschappen biedt hij de perfecte mix voor elke missie, en garandeert hij een hoge productiviteit tot en met de 'laatste kilometer' op de werf.

De IVECO X-WAY verhoogt de inzet bij lichte off-road opdrachten met het beste laadvermogen van de Super Loader mixer-versie, die het laagste leeggewicht in de industrie heeft.

De IVECO X-WAY integreert de meest geavanceerde kenmerken van het IVECO WAY-gamma voor langeafstandstransport op de weg: de herontworpen cabine brengt veiligheid, comfort en brandstofefficiëntie naar een volledig nieuw niveau, terwijl de geavanceerde connectiviteit een hele reeks diensten introduceert die ontwikkeld zijn om het leven van de chauffeur te vergemakkelijken en de inzetbaarheid van het voertuig te maximaliseren.

SUPERIEURE LEEF- EN RIJOMSTANDIGHEDEN

Ontworpen rond de bestuurder

Premium rijcomfort

De volledige chauffeursruimte is ontworpen om de ultieme rijomgeving te bieden met een uitstekende ergonomie en indeling van de bedieningselementen, meer ruimte en een uitstekend zicht. Elk detail is zorgvuldig bestudeerd om aan de verwachtingen van de chauffeur te voldoen.

Uitstekende ergonomie

Maak uw keuze uit stof of leder voor de bekleding van uw stoelen en geniet van het luxueuze comfort van de zitting. Kies het soft touch of lederen stuurwiel, beide verkrijgbaar in een conventionele ronde versie of als variant met afgevlakte onderzijde.

Alles op zijn plaats

De ruime nieuwe cabine biedt alle opbergruimte die u nodig hebt, met goed ingedeelde, ruime compartimenten. De handig gevormde dakconsole heeft een inhoud van maar liefst 250 liter.

ULTIEME FLEXIBILITEIT

Last mile mobiliteit

LAST-MILE MOBILITEIT

De IVECO X-WAY kan rekenen op een breed scala aan functies en mogelijkheden die het voertuig in staat stellen om elk type missie tot een goed einde te brengen, met een constant hoge productiviteit tot de laatste kilometer.

HI-TRONIX VERSNELLINGSBAK MET OFF-ROAD FUNCTIONALITEITEN

Met de geautomatiseerde HI-TRONIX-versnellingsbak met 12 en 16 versnellingen kunt u genieten van een groot aantal functies, zoals Rocking Mode, Off-road Mode, Kruipmodus en 4 achteruitversnellingen, om de off-road wegen van uw missie met gemak aan te pakken.

VOLLEDIG MODULAIR ASSEN- EN OPHANGINGSCONCEPT

De IVECO X-WAY biedt ultieme flexibiliteit met een keuze aan achterassen in enkelvoudige en hub-reductie, lucht- en mechanische vering en schijfremmen voor en achter. HI-TRACTION HYDROSTATISCHE AANDRIJVING Het HI-TRACTION systeem schakelt over op vierwielaandrijving om u maximale grip te geven - alleen wanneer u die nodig hebt - en zo de wendbaarheid en de rijveiligheid te verbeteren, terwijl het brandstofverbruik toeneemt.

MISSIEGERICHTE AANPAK

Op maat gemaakt om aan uw eisen te voldoen

MIXER 

De IVECO X-WAY verlegt grenzen als het gaat om zijn uitzonderlijk laag eigengewicht. De Super Loader (SL)-versie heeft het hoogste nuttige laadvermogen in de markt voor een 8x4 chassis dat is uitgerust voor de opbouw van een betonmixer. Met een 9-liter motor met tot 400 pk (294 kW) en 1700 Nm heeft hij het hoogste specifiek vermogen (pk per liter) in deze categorie, met tevens een uitstekende brandstofefficiëntie.

KIPPER

De IVECO X-WAY kipper rijdt overal waar u moet zijn: on- en off-road, steile hellingen op en af, over oneffen kronkelende landwegen en nauwelijks gemarkeerde routes door open terrein. Hij zal elke transportopdracht op betrouwbare wijze tot uw volle tevredenheid - en die van uw klanten - uitvoeren. De keuze aan functies en opstellingen stelt u in staat precies de juiste kipper voor uw bedrijf te configureren.


HAAKARMSYSTEEM & PORTAALARMSYSTEEM

De IVECO X-WAY biedt de uitstekende wendbaarheid, compacte totale afmetingen, bodemvrijheid en tractie die u nodig hebt op uw haakarm- en portaalarmsysteem. De uitgebreide configuratiereeks verschaft de ultieme flexibiliteit om aan uw opdracht te voldoen: distributie met veel laad- en loscycli per dag; langeafstandstransport met enkele cycli per dag; stadsopdrachten die een uitstekende manoeuvreerbaarheid vereisen of rijden op moeilijk terrein.


KRAAN & PLATFORM

De IVECO X-WAY kan worden uitgerust met elk type kraan, van dieplader tot platformkranen. De robuustheid en het modulaire concept van het voertuig laten ons toe kranen te monteren achteraan de cabine, in een centrale positie of aan de achterzijde van het voertuig, zonder afbreuk te doen aan de stabiliteit.


KIPPER OPLEGGER

IVECO X-WAY trekkers combineren de beste brandstofefficiëntie en veiligheidstechnologieën met het ultieme comfort van de AS-cabine. Deze kenmerken geven u het vertrouwen om de zware omstandigheden op werklocaties bij het lossen met gemak de baas te zijn en garanderen tegelijkertijd een hoge productiviteit, veiligheid en uitstekende Total Cost of Ownership.


HOUTTRANSPORTER

De IVECO X-WAY levert het hoge vermogen dat u nodig hebt en biedt de ideale kenmerken om efficiënt hout te laden, te transporteren en te lossen. Hij vervoert uw boomstammen comfortabel door wouden, bossen en over wegen volledig tot uw eindbestemming: onze krachtige motoren, 3 voertuigconfiguraties, het robuuste chassis, het hoge laadvermogen en de hydrostatische aandrijving zijn allemaal kenmerken die voor deze veelzijdige missie zijn ontworpen.


RIOOLWAGEN

De IVECO X-WAY is geoptimaliseerd voor de eenvoudige montage van een rioolreingingsopbouw en biedt alle voorzieningen die u nodig hebt. Topprestaties zijn essentieel bij deze missie, en de nieuwe sandwich PTO is ontworpen om een hoog koppel van 2450 Nm te kunnen leveren wanneer dit gevraagd wordt.TOONAANGEVEND VERMOGEN

MOTOREN

De IVECO X-WAY biedt een ruime keuze aan Euro VI/d diesel- en aardgasmotoren voor alle toepassingen. De dieselmotoren, met 3 cilinderinhoudsmaten en vermogens gaande van 330 tot 570, leveren toonaangevend vermogen. De 13-liter motor is ook verkrijgbaar in aardgasversie, die een schone en stille werking biedt.

DIESELMOTOR LINE-UP


MOTOR
CURSOR 9
CURSOR 11CURSOR 13
CILINDERINHOUD
(liter)
8,711,112,9
VERMOGEN
pk bij t/min
330 bij
1.655 – 2.200
360 /
1.530 – 2.200
400 /
1.655 – 2.200
420 /
1.475 – 1.900
460 /
1.500 – 1.900
480 /
1.465 – 1.900
510 /
1.560 – 1.900
570 /
1.605 – 1.900
MAX. KOPPEL
Nm bij t/min
1.400 /
1.100 – 1.655
1.650 /
1.200 – 1.530
1.700 /
1.200 – 1.655
2.000 /
870 – 1.475
2.150 /
925 – 1.500
2.300 /
970 – 1.465
2.300 /
900 – 1.560
2.500 /
1.000 – 1.605
NA-
BEHANDELINGS-
SYSTEEM
HI-SCRHI-SCRHI-SCR
EMISSIE-
NORM
Euro VI/dEuro VI/dEuro VI/d


NATURAL POWER MOTOR LINE-UP


MOTOR
CURSOR 13 NP
CILINDERINHOUD
(liter)
12,9
VERMOGEN
pk bij t/min
460/338 / 1.900
MAX. KOPPEL
Nm bij t/min
2.000 / 1.100 – 1.600
NABEHANDELINGSSYSTEEMDriewegkatalysator
EMISSIENORMEuro VI/dX-way

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x